Larm

Trådlöst larm utan månadskostnad

Våra larm är unika på marknaden genom att de känner av  lufttryck. Välj mellan lokalt larm eller larm med GSM. Båda är enkla att använda och skyddar både person och hem – dygnet runt. 

 

Larm från Sun & Security

Känner av lufftrycksförändringar som uppstår när någon forcerar en dörr eller fönster

Inga månadskostnader

Husdjuren kan röra sig fritt i hemmet när larmet är på

Sabotagelarm vid strömavbrott

Trådlöst - helt utan kabeldragningar

120 dB siren för att påkalla uppmärksamhet och skrämma inkräktaren

Dekaler och skyltar för att förebygga inbrott

Larmar alla fönster och dörrar i flera plan med en enda enhet

Trycklarmet Alairm360 – Alternativet till de traditionella inbrottslarmen!

Välj mellan lokalt larm eller larm med GSM – Enkelt är smart™

Vi på Sun & Security erbjuder ett larm som är enkelt att använda och som skyddar både person och hem, dygnet runt.

Våra trådlösa larm, Alairm360 och Alairm360+, triggas av tryckförändringar i utrymmet det larmar, och ger därmed ett komplett skalskydd utan att behöva montera magnetkontakter, rörelse-detektorer och andra krångliga tillbehör. Krossas ett fönster, eller en dörr bryts upp, ändras trycket i huset, och larmet aktiveras. Enkelt och tryggt.

Andra larm på marknaden bevakar generellt endast vissa zoner av huset de larmar. Ett baspaket som installeras i en normalstor villa täcker kanske inte mer än 20% av huset. Till skillnad från dessa traditionella zon-larm så behöver vi aldrig ta ställning till hur många dörrar och fönster du behöver larma i ditt hus.

Många användningsområden

Alairm360 är ett perfekt larm för villor, lägenheter, semesterbostäder, butiker, lager och kontor. Larmet klarar utrymmen upp till 360 kvm, men i vissa fall även större.

Ingen installation krävs

Alairm360 är ett litet, lätt och smidigt larm. Du kan lägga det var du vill i utrymmet du vill larma, och sedan vrida om nyckeln. Larmat och klart!

Det är självfallet även förberett med skruvhål för snabb och enkel väggmontering för den som vill.

Enkla inställningar – flera funktioner

Första gången du larmar

Med ett par enkla knapptryck ställer du in tryckkänsligheten för utrymmet du ska larma. Du testar enkelt genom att öppna en dörr eller ett fönster.

Larma när du går hemifrån

När du lämnar utrymmet och vill larma, så har du 30 sekunder på dig att stänga dörren, sedan aktiveras larmet. När en dörr eller ett fönster sedan öppnas ljuder en varningssignal i 0-60 sekunder innan sirenen börjar ljuda. Det är den tiden du har på sig att stänga av larmet med nyckeln när du kommer hem, och du ställer enkelt in tiden själv.

Larma när du är hemma

Många vill skydda sig och sin familj när de är hemma, speciellt på natten. Du kan då antingen ställa in larmet på samma sätt som när du går hemifrån, med en fördröjning innan sirenen börjar ljuda, eller utan fördröjning så att sirenen börjar ljuda direkt vid intrånget. Ett annat tips är att ställa den på ringklocka, då piper det till ljudligt en gång så att man ska vakna om någon kommer in på natten, utan att behöva höra larmsirenen.

Endast ringklocka

Har du en butik eller kontor, eller bara vill veta om någon kommer in i ditt hus, kan du ställa in larmet så att det plingar till när någon kommer, utan att sirenen börjar ljuda.

Alairm360 skyddar dig på resan – enkelt att ta med

Många väljer att investera i två hemlarm från Sun & Security. Eftersom Alairm360 är så lätt och behändigt att ta med sig, passar det perfekt i sommarstugan eller i hotellrummet. Sov gott även när du sover borta.

Alairm360 som komplement – För dig som redan har ett larm

Har du ett traditionellt larm installerat idag, men saknar fullgott skydd?

Vi har sett att många, av olika anledningar, inte har ett komplett skydd trots att de har ett larm installerat. Du kanske:

  • Bara har nedervåningen larmad
  • Har ett larm som inte skyddar dig på natten
  • Inte kan ha larmet på när husdjuret är hemma
  • Har fönster och dörrar som inte är larmade

Många är överens om att det mest hemska med ett inbrott är att någon obehörig har varit inne i bostaden, och i värsta fall när man själv och familjen var hemma.

Även om man har ett traditionellt larm installerat, kan tjuven ta sig in obemärkt eftersom larmet oftast inte går förrän en rörelsedetektor aktiveras. Det är helt enkelt för dyrt att larma varenda fönster och dörr, och många lämnar vissa ingångar olarmade.

Med ett Alairm360 går larmet när fönstret eller dörren forceras, och chansen att tjuven avbryter inbrottet ökar drastiskt. Så oavsett om du har ett larm i dag, komplettera med ett Alairm360 och få ett fullgott skydd.

Jag vill veta mer om larmet Alairm 360

Kontakta oss

031-3394610
031-3394600
info@sunsec.se

 

Följ oss